14 de desembre 2006

El varón castrado

Acaba d'aparèixer un llibre que de ben segur serà polèmic: El varón castrado, de José Díaz (ed. Planeta). És un llibre que mira de desmuntar les argumentacions de fons de la Llei de Violència de Gènere, adoptant un punt de vista políticament incorrecte, enfrontat amb el feminisme de l'enfrontament...Déu n'hi do la polseguera que està aixecant!! L'haurem de llegir, de moment observeu la polèmica de l'autor amb la periodista oportunista Pilar Rahola a Can Cuní...

Si teniu temps i paciència, llegiu també les aportacions a aquest fòrum...

4 comentaris:

Papitu ha dit...

Periodista la Rahola? Voldràs dir peixatera. Quin horror de paia.

Colomet ha dit...

Tens raó, he volgut ser massa polit...

Per cert, el periodista que ha escrit el llibre és una mica Don Pelayo de Santiago y cierra España, haurem de seguir el tema amb atenció...

Anònim ha dit...

Fa ràbia la utilització de la custòdia compartida per part de certs personatges. Però això no és excusa per deixar anar les coses pel broc gros, com ha fet la Rahola.

La Rahola no és peixetera, és obvi, ni periodista (encara que ho sigui formalment). Simplement, és una provocadora professional.

Anònim ha dit...

Sento molt colegues, pero a mi la Rahola m´agrada. I acaba de fer un article a El País, avui, de nassos. Defensant els homes que pateixen abusos! He mirat la seva discusió amb aquest paio, i crec que té raó ella. No ens equivoquem. Aquest tio no es la defensa als nostres interessos. Recomano l´article: Maltrato de mujeres a hombres. Avui, al País.